2012. március 4., vasárnap

LUXUS SALZBURGBAN 4* RAMADA 4 NAP 2 FŐ - Jelenlegi ára: 49 990 Ft


RAMADA Hotel Salzburg City Centre****
A RAMADA Hotel Salzburg City Centre központi fekvésű, a salzburgi  pályaudvar mellett található, csak néhány percre a barokk óvárostól. A szálloda 2008-ban nyílt meg. Központi elhelyezkedése és a kellemes légkör biztositék a gondtalan üdüléshez Mozart városában.
A szálloda fekvése ideális a vonattal érkező vendégek számára: a vasútállomástól a szálloda mindössze 0, 0 kilométerre fekszik.
A szálloda különleges igényekkel rendelkező vendégeknek van kialakítva: Mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, ruhatisztítási szolgáltatást kínál, továbbá lehetővé teszi, hogy a vendégek háziállatot hozzanak magukkal. Az internethez a szobában elhelyezett csatlakozón, illetve a szálloda nyilvános területein WLAN-kapcsolaton keresztül csatlakozhat. A szállodai tartózkodása során szobaszervizt és ébresztési szolgáltatást is igénybe vehet. A recepción dolgozó szívélyes munkatársak csapata a nap 24 órájában rendelkezésére áll, és örömmel teljesíti kívánságait.
A szobák
Lakjon kényelemben. A hotelben 120 szoba található, a modern berendezést és innovatív jt ötvözve.  A szobák berendezéséhez nemcsak telefon és TV tartozik, hanem széf,  légkondicionálás, Wi-Fi Internet is rendelkezésre áll.  Egy íróasztal, egy hajszárító és egy rádió természetesen minden szoba felszereltségéhez hozzátartozik. A vendégszobák természetesen kábeltelevízióval is fel vannak szerelve. Nemdohányzó szobát is foglalhat.
Gasztronómia
Élvezze a pihentető órákat a szálloda éttermében.  A 6. emeleti Panoráma étterem nem csak kulináris élvezetekkel halmozza el Önt, hanem fantasztilus kilátásban lehet része a városra és a környező hegyekre.   Kiváló nemzetközi és helyi specialitásokat szolgálnak fel.
Fejezze be az estét a szálloda bárjában, vagy a Tetőteraszon. A szálloda halljában egy számítógép, illetve ingyenes W-LAN is rendelkezésére áll.
 
Wellness és Fitness
Szánjon rá időt, és merüljön el a szálloda wellness világában.
Két szinten található szauna, gőzfürdő és fitness-lehetőség. Különféle masszázs - és kozmetikaikezeléseet is igénybe vehet.  Minőségi masszázs illóolajokkal, gőz-iszap speciális alkalmazások és exkluzív szépségápolási kezeléseket vehet igénybe tetőtől talpig.
A tökéletes kikapcsolódáshoz  talál a szállodában szaunát,  gőzfürdőt, és fitness gépeket.
 
Szolgáltatások:
Az Ön különleges kényelmet szolgáljai a szálloda halljában egy számítógép és ingyenes vezeték nélküli LAN.
 
A vocherrel a következő szolgáltatások vehetők igénybe:
1 üveg ásványvíz érkezéskor a szobában
3 éjszaka szállás 2 kényelmes, minden komforttal felszerelt két ágyas szobában 2 fő részére
3x bőséges svédasztalos reggeli 2 fő részére
A „ Fitness- és Wellnessoázis“ ingyenes használata (szauna, gőzfürdő, élmény tusoló )
a szálloda által biztosított puha fürdőköpeny
ingyenes WIFI a szálloda halljában
Információs anyagok és tippek Salzburg felfedezéséhez
A helyszinen turisztikai illetéket kell fizetni 1, 1 euró/nap/fő.
Több voucher kombinációja nem lehetséges.
 
SALZBURGI LÁTNIVALÓK
Salzburg nem mérete miatt, de mégis világváros. Játszi könnyedsége teszi egyedivé. Az Alpok északi szélén fekvő, varázslatos barokk város, a vár sziluettjével, a dóm és a templomok tornyaival már régóta az UNESCO Világörökségének része. Olyan híres, hogy látnivalói a világ legismertebbjei közé tartoznak.
Meghatározó múlt
A salzburgi óvárosban sétálva szó szerint lábaink előtt hevernek a látnivalók: a Residenz (egykori uralkodói rezidencia), a Glockenspiel (Harangjáték), a dóm, a Franziskanerkirche (Ferencesek Temploma), a Mozartplatz, a Pferdeschwemme (egykori lóúsztató), a Hofstallgasse (valaha az udvari istállók utcája), a Festung Hohensalzburg (Hohensalzburg vára) és a Szent Péter Kolostor. Minden sarkon és szegletben régmúlt idők emlékei: a legkülönbözőbb korokból fennmaradt templomok, tornyok, homlokzatok, oszlopos erkélyek, karzatok. Még az utcanevek is emberekről és eseményekről mesélnek.
Kastélyok és kertek
A városban és a környező településeken számos kastély díszeleg: a Mirabell-kastély Márványterme kedvelt esküvői helyszín, a kastély kertje Salzburg egyik legszebb és leggyakrabban fotózott látványossága. A város déli részén található hellbrunni kastély nyáron csodálatos szökőkútjaival, télen bájos adventi vásárával csalogatja a látogatókat. De a környék kastélyai, a walsi Schloss Klessheim, a Schloss Leopoldskron vagy a mesés parkjáról is nevezetes aigeni kastély is mindenképpen megér egy kirándulást.
Múzeumok és kiállítások
Aki kulturális élményekre vágyik, kitűnően szórakozhat több nagyszerű galériában és múzeumban. A Museum der Moderne (Modern Művészetek Múzeuma), a Rupertinum, Mozart szülőháza, Mozart lakóháza, a Salzburg Museum, a Dommuseum (Dómmúzeum), a Barockmuseum (Barokk Múzeum) vagy a Spielzeugmuseum (Játékmúzeum) gyűjteményei, értékes műtárgyak, modern alkotások és jó néhány különleges kiállítási tárgy több napra való nézelődni valót kínál.
Salzburgi látkép
Salzburg titkait és szépségeit többféle nézőpontból is felfedezheti: gyalogosan, fiákerrel, hajóval, kerékpárral, busszal, önállóan vagy helyi idegenvezető kíséretében. A Kapuzinerberg és a Mönchsberg hegyekről lenyűgöző kilátás nyílik a folyóparton fekvő város jellegzetes épületeire, színes homlokzataira és bádogtetőire, a Gaisberg és az Untersberg hegyekre. A város körül található számtalan érdekes kirándulóhely felkeresésére leginkább körutakat ajánlunk.
 
Az utalvány a kiállítástól 3 évig érvényes és szabadon átruházható. Nem használható fel Ünnepi Játékok, Karácsony, Szilveszter, Adventi hétvégék és Vásárok idején.
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel.
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Foglalás közvetlenül a szállodánál történik az utalvány számának megadásával, a szállodával előre egyeztetett időpontra.



Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 15:42
. LUXUS SALZBURGBAN 4* RAMADA 4 NAP 2 FŐ - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése