2012. február 27., hétfő

Lengyel borostyánköves ezüst medál! - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Ezüst medál borostyánköves berakással,   különleges ízlésű érdeklődők számára is. Akciós áron!  
Az ékszer Gdańskból szármozik, ahonnan egyre több e gyönyörű ékszer eljut a világ minden országának galériáiba! A lengyel borostyánkő az egész világon ismert márkanév, amely évek óta tanúsítja értékét.
A számos természetes színárnyalatban előforduló balti borostyánkövek között találhatunk itt átlátszó citromszínű, konyakos és meggy árnyalatúakat valamint a természetes borostyánkő tejes és összekevert színeit is. Egy olyan összeállítás, amely még nagyobb fényt és ragyogást ad a borostyánkőnek. Nézze meg a többi lengyel borostyánköves medált is, mert minden medál más borostyánköves berakással diszitett. A medál kerete és hátoldala simára polírozott ezüstből készített.
Egyszerű, elegáns, hétköznap viselhető, korhatár nélküli ékszer. Manapság a borostyánköves ékszereket egyre gyakrabban hordják a legnagyobb sztárok, fiatal nők, és egyre divatosabb kiegészítő a férfi viseletekhez egyaránt.
Ajándékba elegáns csomagolást adunk a termékhez!
Anyag: jelzett 925ös sterling ezüst,  balti-tengeri borostyánkö
Méret: 1, 6x2, 8cm
Súly:  3 gr.
Állapot: új
 
Fizetési feltétel: keszpénz 7 napon belül személyes átvétel eseten ;   utalás vagy postai utalvány 7 napon belül
Szállítási idő: az átutalás megérkezésétől számított max. 10 munkanap
Szállítási alapdíj: személyes átvétel eseten nincs dij, elsőbbségi ajánlott levélként előre utalás után – 755 Ft, Vatera / Teszvesz futár előre utalással – 1000 Ft
 


Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 13:31
. Lengyel borostyánköves ezüst medál! - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése