2011. szeptember 20., kedd

Győrszigeti plébánia érdekes levelezése-judaika - Jelenlegi ára: 499 Ft


Magyar Királyi Honvéd Folyammegfigyelő Osztály levele, a képek szerint, melyre a válasz a hátulján kézírással lett küldve. Nagyon érdekes dokumentum, a szöveg így hangzik:
"Febr10 megkeresésére értesítem, hogy Heinzl József most nem található és a jövőben ne is méltóztassék ez ügyben újra megkeresni, mert most éppen 7-ok alkalommal fordultak hivatalomhoz Hentz-Heintzl-Hencz Józyef ügyében. Múlt évi  okt. 26, nov. 14, 1940 jan. 26, és a mai nappal. Mindegyik alkalommal pontosan átnéztem a Kereszteltek indexét és nem találtam, amit megtaláltam ez évi febr. 8án Hencz Anna. Más ügyben szívesen állok rendelkezésre, de Hentzl József ügyben már nem válaszolok. Jó feleslegesnek tartom ilyen privát ügyben mindig ajánlott levélben a hivatalból díjátalányozva írni, mert megkapom én és nem tagadom le a közönséges leveket sem. Tisztelettel: Reiner…. Győrsziget"
Állapot leírás: Kifogástalan
Kérem, nézze meg a többi termékemet is!
Lehetőség van termékek összevonására időkorlát nélkül!
Ezt a szándékát jelezze!
A termék leütése után automatikus levelet kap a további teendőkről. Ha valaki 14 napon belül nem jelentkezik vagy megkeresésemre nem válaszol, kénytelen leszek negatív értékeléssel jutalmazni!
Minden héten hétfőn küldöm a postai tételeket, ettől egyedi megállapodásban eltérhetünk.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges előzetes megbeszélés után!
Ha a termékkel kapcsolatban kérdés van, állok rendelkezésre!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 13:45
. Győrszigeti plébánia érdekes levelezése-judaika - Jelenlegi ára: 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése