2011. július 28., csütörtök

Diamant /S1P/ munkavédelmi cipő - Jelenlegi ára: 8 210 Ft

Eladó új munkavédelmi cipő!
Termékleírás:
- szürke nubukbőr felsőrész szellőző, gyöngyvászon betétekkel, kopásálló poliészter betéttel, - olaj- és saválló, emelt kopásállóságú, nagyon hajlékony, kétrétegű PU/TPU talp, csúszás ellen tapadókorongokkal ellátott talpszerkezet, - acél orrmerevítő és acél talplemez, - megerősített orr plusz PU borítással, - nedvességszívó, szellőző nemszőtt bélés, - szivacsos szártető és nyelv.
Méretezés: 38-47-ig.
Általában mindegyik terméket raktári készletről próbálom értékesíteni, de kérem a megrendelés előtt egyeztessünk méretet, hogy félre tudjam rakni a terméket. Méretegyeztetés után pontosat tudok mondani a termék adott méretben készleten létéről vagy esetlegesen a beérkezés várható időpontjáról. Köszönöm!
20. 000. - feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes!!!
Kérem nézzen körül a folyamatosan bővülő termékkínálatban!
A termék személyesen is megtekinthető , felpróbálható és átvehető Csepelen hétköznap 8-16 óra között vagy az esti órákban Zuglóban. Postai úton is van lehetőség a termék kiszállítására, melynek feltétele, hogy a termék ára + a postaköltség megérkezzen az adott bankszámlaszámra! Az összeg megérkezését követően a legrövidebb időn belül /általában még aznap/ postázzuk a terméket!


Jelenlegi ára: 8 210 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 21:34
. Diamant /S1P/ munkavédelmi cipő - Jelenlegi ára: 8 210 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése