2011. április 24., vasárnap

Puritans C-vitamin+csipkebogyó, 1000mg (100db) - Jelenlegi ára: 2 340 Ft

Rövid leírás:
A C-vitamin immunrendszer erősítő. Csökkenti szívinfarktus és a koszorúér betegségek kockázatát, a gyomor- gége- és nyelőcső rák kialakulásának a veszélyét. Szerepet játszik a növekedésben, a fogak és csontok fejlődésében, növeli a fehérvérsejtek számát, fokozza működésüket. Csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit. Gyógyítja a vérző fogínyt, és meggyorsítja a sebek és az égési sérülések gyógyulását. Csökkenti a vér koleszterin szintjét, a vénában képződő vérrögök gyakoriságát és az allergiát okozó anyagok hatását. Megakadályozza a skorbut kialakulását. Vírus- és baktériumellenes hatású. Elősegíti a csont összeforrását törés után. Megkönnyíti a vas felszívódását. Gyorsítja a műtét utáni gyógyulást. Mérsékli a vérnyomást.
Kiterjesztett leírás:
A készítmény csipkebogyót és bioflavonoidot tartalmazó C-vitamin tabletta. A C-vitamin immunrendszer erősítő. Csökkenti szívinfarktus és a koszorúér betegségek kockázatát, a gyomor- gége- és nyelőcső rák kialakulásának a veszélyét. Szerepet játszik a növekedésben, a fogak és csontok fejlődésében, növeli a fehérvérsejtek számát, fokozza működésüket. Csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit, időben történő szedése esetén meg is előzheti a betegség kialakulását. Gyógyítja a vérző fogínyt, és meggyorsítja a sebek és az égési sérülések gyógyulását. Csökkenti a vér koleszterin szintjét, a vénában képződő vérrögök gyakoriságát és az allergiát okozó anyagok hatását. Megakadályozza a skorbut kialakulását. Vírus- és baktériumellenes hatású. Elősegíti a csont összeforrását törés után. Megkönnyíti a vas felszívódását. Gyorsítja a műtét utáni gyógyulást. Mérsékli a vérnyomást. Természetes hashajtóként hat
A C-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, a szabad gyökök káros hatásával szemben védi szervezetünket. A zsírban oldódó E-vitaminnal együtt alkalmazva rendkívül hatásos tud lenni.
Dohányosok számára fontos ennek a vitaminnak a használata, mert a dohányzás megnehezíti a bevitt C-vitamin felszívódását a szervezetben.
Vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Nem tartalmaz: mesterséges színezőanyagot, ízesítőt, tartósítószert, keményítőt, cukrot, tejet, laktózt, glutént, szóját, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.
Tartalmaz: aszkorbinsavat, növényi cellulózt, citrus bioflavonoidokat, csipkebogyót, szilícium-dioxidot, növényi magnézium- sztearátot.


Jelenlegi ára: 2 340 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 13:55
. Puritans C-vitamin+csipkebogyó, 1000mg (100db) - Jelenlegi ára: 2 340 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése